Vicces

View as  Rács 
ascending

007es vekker

3 390 Ft
Ár:
3 390 Ft

Szirénázó ébresztőóra. Lepd meg ismerőseidet ezzel a vicces karácsonyi ajándékkal.

Bandaháború

3 440 Ft
Ár:
3 440 Ft

Habár idén nagyon hideg időt jósolnak az időjárás előrejelzők, szúnyogok akkor is lehetnek. A kis vérszívók aztán előjönnek bárhonnan. Aztán pedig közel már a tavasz és egyre jobban éledeznek. No, erre felkészülhetsz ezzel a praktikus szúnyog pusztító eszközzel. Szerintem nagyon hasznos ajándék. Ezt a csapást garantáltan nem éli túl egy szúnyog sem. Reszkessetek vérszívók! Karácsonyi ajándékba ezt a csapkodást? Mindenképpen!

BBQ billog - hústetováló grill szett

5 490 Ft
Ár:
5 490 Ft

Ezzel a BBQ billoggal könnyen megjelölheted a grillezett húsokat, vagy akár a szendvicseket. Csak forrósitsd fel és nyomd rá jó erősen a húsra a billogot. Jó karácsonyi ajándék éttermesek részére, mert remek reklám, minden húst lehet logózni. Születésnapi buliba az ünnepelt neve díszeleghet a frissen sült húson.

Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következő eseménysorozat indul el:

1. A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet.
2. A nő letakarítja a grillrácsot.
3. A nő lemegy a zöldségeshez.
4. A nő lemegy a henteshez.
5. A nő lemegy a cukrászdába.
6.

Bortartó ördöglakat (kerek)

4 990 Ft
Ár:
4 990 Ft

Talán a legviccesebb és a legjobb karácsonyi ajándék borkedvelő férfiaknak. Persze pálinkás üvegre is ráillik a bortartó ördöglakat.
A karácsonyi ajándék boros palackot az ördöglakatba zárva adja át. Úgy tűnhet mint ha gyermekien egyszerűen ki lehetne szabadítani belőle az italt, ám a látszat bizony csal.
Mulatságos látni, hogy egy udvarias mosollyal neki lát kinyitni a lakatot, majd jönnek a meglepetések. Egyik a másik után. Majd a következő csalódás. A kombinációk sorra követik egymást. A lelkesek hosszan próbálkoznak, vannak akik hamarabb feladják.

Boxtaps

8 490 Ft
Ár:
8 490 Ft

Ajándékötlet Karácsonyra is stresszeseknek és boxkedvelőknek, vagy bárkinek, aki kicsit is stresszes.
Ha elgurult a gyógyszer, üsd meg bátran, nem fog nyavalyogni, sőt ha elég nagyot ütsz, még tapsot is kapsz. Teljesen alkalmas a felgyülemlett indulatok levezetésére. Szerintem nagyon ötletes ajándék és még te is kölcsönkérheted a nehéz napokon.

Csapd a falhoz ha csörög! (baseball)

6 990 Ft
Ár:
6 990 Ft

Ha karácsonyi ajándékként egy ilyen órát választasza kiszemeltnek, akkor biztosa lehetsz benne, hogy nyugodtan és harmonikusan fog telni a napja, hiszen már a reggeli ébredés után azonnal levezetheti a rossz álom okozta feszültségeket. Felkelés és egy azonnali falhozvágás. Testedzés és egy dinamikus ébredés. Erőből vagy lightosan, célbadobva vagy haragból. Megemlegetve minden reggel, hogy ezt kapta karácsonnra ajándékba.

Design dugóhúzó kulcstartó

1 990 Ft
Ár:
1 990 Ft

Praktikus, kulcstartóként is használható design kulcstartó. Nem csak dísz, hanem jól kézbe illő eszköz. Igazán jó ajándékötlet családunk ezermesterének. A dugóhúzó spirálját körbeveszi két fél henger, mely igy nem akad bele semmibe amikor zsebre vágod, nem okoz sérülést sem a bőrödben, sem a nadrágod zsebében. A két félhenger gyakorlatilag a dugóhúzó két szára. A forgatókönyv biztosan ismerős: kihajlítod a szárnyakat, beletekered a spirált a dugóba, nagyon óvatosan kihúzod és kész. A karácsonyi ajándékbontásnál kitöltöd, koccintotok és megbeszélitek a jövő évi ajándékötleteket!

Dilis reggeli foci

6 990 Ft
Ár:
6 990 Ft

Ajándék ötlet a karácsonyi nagy meglepetés alkalmából. A reggeli ébresztő óra falhoz vágásának élménye szinte mindenkinek egy jó érzést ad.
Ki ne járt már volna úgy, hogy reggel mikor megszólalt a jó öreg ébresztőóra, nem törődve az anyagi következményekkel, élve a pillanat adta felindulással, falhoz vágta úgy ahogy van cakkum-pakk.

Dilis reggeli tenisz

6 990 Ft
Ár:
6 990 Ft

Ajándék ötlet a karácsonyi nagy meglepetés alkalmából. A reggeli ébresztő óra falhoz vágásának élménye szinte mindenkinek egy jó érzést ad.

Ki ne járt már volna úgy, hogy reggel mikor megszólalt a jó öreg ébresztőóra, nem törődve az anyagi következményekkel, élve a pillanat adta felindulással, falhoz vágta úgy ahogy van cakkum-pakk.

Elfolyó óra

4 900 Ft
Ár:
4 900 Ft

Ötletes karácsonyi ajándék ez a Salvador Dali "Emlékek állandósága" ( The Presistence os Memory ) című festménye alapján inspirált elfolyó óra. Bizarr karácsonyi ajándék annak aki eszedbe jut róla. Egy erősen szürrealista olvadó zsebóra.
Méretei: 18cm x 11,5 cm

Fizikusok álma hőmérő

4 590 Ft
Ár:
4 590 Ft

Okos, trendi, színes karácsonyi ajándékozási tárgy.
Lenyűgöző mérési módszer!
Hő hatására a folyadékban lebegő golyók relatív sűrűsége megváltozik, így vagy lesüllyednek vagy feljönnek a közeg tetejére. Így állandóan pontos képet kaphatunk az aktuális hőmérsékletről,miközben a lakás színes dísze lehet.
Egy mérsékelten elvont nappaliba is nagy érték.
Fizikatanárnak év végén oda kell adni ajándékba,és garantált,hogy a következő évtől nem kell könyörögni a stabil kettesért...
Karácsonyi ajándéknak, nem csupán fizikai vonatkozású ismerőseinknek.

Hamutál kulcstartó

1 290 Ft
Ár:
1 290 Ft

Feelinges ajándék karácsonyra egy dohányzó rokonnak vagy barátnak. Két funkció egy tárgyban ez a kulcstartó és hamutál. Praktikus és ötletes ajándék. Mivel kulcstartó is, így kézre esik minden helyzetben. Kiránt a pácból a szőnyeg fölött, vagy gyúlékony avar közelében, amikor nem kéne eldobni a csikket. Lakásban, szabadban egyaránt praktikus.
Átmérője az 5 cm-t közelíti. Szimpla, mégis ütős ajándék karácsonyra. Jól jön kirándulásokhoz, más szabadtéri programokhoz vagy csak úgy.

Ivós rulett kerék

4 990 Ft
Ár:
4 990 Ft

Ha minimum ketten vagytok és maximum nyolcan, akkor játszhattok ezzel a remek rulettel. Szerencsejáték legálisan. Pláne ha karácsonyi ajándékba kapod. Ki merne kikezdeni valakit, aki a szeretet ünnepére ad ajándékba, karácsonyra egy ilyen szuper izgi játékot. Együtt vagytok és csak pörgettek és isztok és pörgettek és isztok. Egészségetekre.

Jeges feles - Jégpohár készítő (4db-os)

2 900 Ft
Ár:
2 900 Ft

Csak öntsd fel egyszerűen a jégpohár készítőt vízzel mint a jégkocka formát, tedd be a mélyhűtőbe, egy kicsit vársz és kész is a jégpohár. A 4 cl méretű pohár nagy barátod lesz az ünnepek alatt, így mindenkinek jó karácsonyi ajándék lehet. A vizet megszínezheted vagy alacsony alkoholtartalmú itallal is kiöntheted a formát, variáld ahogy csak tetszik. Egészségünkre!
4db-os kiszerelésben.
Használata: a szilikon jeges feles készítőt töltsük tele, így lesz a pohár széle szép peremes, majd tegyük be a fagyasztóba. 2-3 óra alatt meg is fagy!

Jégpohár készítő (12db-os, műanyag)

3 590 Ft
Ár:
3 590 Ft

Ötletes karácsony ajándék lehet a jégpohár készítő: egyszerűen öntsd fel vízzel mint a jégkocka formát, tedd be a mélyhűtőbe és nemsokára kész is a jégpohár. Ennél hatásosabb italhűtési módot nem igen találsz, ráadásul még látványos is.

A vizet megszínezheted vagy alacsony alkoholtartalmú itallal is kipróbálhatod, nézd meg mi jön be a legjobban. Egészségedre!

12db-os kiszerelés.

Anyaga: szilikon

- a jégpoharak könnyedén kivehetőek a formából
- 12 db jégpohár készíthető egyszerre (2 cl-es)

- méret: 13 x 17 x 4 cm

View as  Rács 
ascending